Projecten

ELEGANT, ZAND & RUST

In samenwerking met HOP Architecten heeft OER Interieur een klassiek moderne woonomgeving gerealiseerd. Door de toevoeging van een centraal geplaatst doosje waarbinnen de trap, garderobe, toilet en keuken zijn geplaatst komt de begane grond van deze jaren ’30 woning in Amsterdam Oost verrassend ruim over en is het hokkerige karakter van de oorspronkelijke plattegrond omgezet naar een lichte en open ruimte waarin de verschillende leefruimtes in directe verbinding staan met elkaar.

Samen met HOP, OER en de opdrachtgever werd een balans gevonden tussen klassieke en moderne details en materialen en zorgen de natuurlijke materialen en texturen van o.a. het eikenhout en het kalkhoudende smeerwerk op het centrale doosje voor een rustige en warme uitstraling.

Foto’s door Michael Cerrone

STEEN, RUW & ROBUUST

OER Interieur heeft een unieke cinewall gecreëerd van natuursteen met doorlopende nerven. Deze cinewall heeft unieke binnenkasten waarbij LED verlichting is geïntegreerd.

thumbnail_IMG-20210321-WA0051
1_20210414_oer_home1874_Fin4
IMG-20210307-WA0005
OCEANCO_2

OCEANCO MONACO YACHT SHOW 2021

Voor de stand van Oceanco tijdens de Monaco Yacht Show 2021 heeft OER Interieur het meubilair gerealiseerd. Het ontwerp is afkomstig van TANK Amsterdam. Door bamboe en rotan te combineren heeft de stand een luxe, warme en natuurlijke uitstraling.

OCEANCO_1

EIKEN, MODERN & OPEN

OER Interieur heeft een lichte keuken ontworpen waarbij natuurlijk effect is gecreëerd door een doorlopende lattenwand over het plafond.

Hkeuken_3
Hkeuken_1
Hkeuken_2
vBkeuken_4
vBkeuken_1

NATUREL & ACCENT

In deze keuken moest het materiaal, licht eiken, centraal staan in de keuken. Dit hebben we geaccentueerd met donkere omlijstingen, blad en details. 

vBkeuken_3